Zobrazeno 1 - 10
of 8 672
pro vyhledávání: '"Food design"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuehui Liang, Yan Han
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The food lifestyle has evolved from the regional differences that were previously shaped by different geographic locations to the pluralistic complexity of food styles that are now influenced by different user consciousnesses. The field of food desig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48de4cab55364af98996cb62c6ed2049
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2446 (2024)
Design thinking (DT) has been a subject of extensive debate and application across diverse knowledge domains, including the realm of food; nonetheless, its precise definition remains unclear. This systematic review comprised two components. Firstly,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c375fa05239345d19c19056bdd7945f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.