Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Food composition kavalactones"'
Autor:
Vincent Lebot, Laurent Legendre
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2016, 48, pp.25-33. ⟨10.1016/j.jfca.2016.01.009⟩
Journal of Food Composition and Analysis, Elsevier, 2016, 48, pp.25-33. ⟨10.1016/j.jfca.2016.01.009⟩
The development of quality standards to regulate the trade of kava (Piper methysticum) in the Pacific necessitates new analytical techniques for routine control of high-quality raw material. In the present study, varieties and parts of the plant were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1ee6d9f68a763ed4a56292ee87aa2546
http://agritrop.cirad.fr/579943/
http://agritrop.cirad.fr/579943/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.