Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Food boredom"'
Autor:
E.P. Köster, J. Mojet
Publikováno v:
Flavor
Flavor. Woodhead Publishing
Flavor. Woodhead Publishing
The perceived complexity of new food products plays a crucial role in their introduction to the market. Simple flavors and textures that have the advantage of being accepted at first sight quickly become boring, whereas complex new tastes are not imm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::06ad18b8412da0ef27560f75e83060eb
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100295-7.00013-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100295-7.00013-x
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.