Zobrazeno 1 - 10
of 704
pro vyhledávání: '"Food and Beverage Management"'
Publikováno v:
Turističko Poslovanje, Vol 2023, Iss 31, Pp 63-70 (2023)
The aim of this paper is to examine the various aspects of food and beverage management in hotels and the significant role it plays in hotel operations. The paper will review the literature published since 2013, with a focus on the latest approaches
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb9d4b3f99544016894b8e2c8f83c3ff
Autor:
Joost Ijsselmuiden
Publikováno v:
Research in Hospitality Management, Vol 12, Iss 1, Pp 13-20 (2022)
This article reports on a research project to measure the current intrinsic competitive value of Dutch wine in comparison to wines from renowned wine countries based on a taste and olfactory evaluation, and to explore the sustainable benefits that lo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fca489b21bfc440f973fd1ee99327965
Autor:
Sünnetçioğlu, Serdar, Çöker, Öykü
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 3(4):1608-1630
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=816813
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paulo Sergio Gonçalves de Oliveira, Jeremias Araújo, Professor, Alexandre Faro Kaperaviczus, Professor Phd, Luciano Ferreira da Silva, Professor Phd, Fabio Airton Bandero, Master Student
Publikováno v:
Brazilian Journal of Operations & Production Management, Vol 17, Iss 4 (2020)
• Purpose: The paper sought to describe factors contributing to the changes in the habits of consumers of processed bread since there was a tendency in the search for a whole-grain meal. • Design/methodology/approach: Aiming to achieve the stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e646726eee184197bcffed1743deb0ad
Autor:
López-Guzmán, Tomás, Dr., Moral-Cuadra, Salvador, Dr., Martín, Juan Carlos, Dr., Román, Concepción, Dra.
Publikováno v:
ITSA 2022 Gran Canaria-9th Biennial Conference: Corporate Entrepreneurship and Global Tourism Strategies After Covid 19
Gastronomy is a key element for the development of a cultural heritage destination. In this sense, gastronomy is also a very important motivation for a satisfactory tourist experience that results in subsequent satisfaction. The aim of this research
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::209e8e1d4572645fe6f49723c1cf7b90
https://docs.lib.purdue.edu/itsa/ITSA2022/ITSA2022/5
https://docs.lib.purdue.edu/itsa/ITSA2022/ITSA2022/5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.