Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Food analysis techniques"'
Autor:
Gonçalves, Raquel Filipa Silva, Madalena, Daniel Alexandre Silva, Fernandes, Jean Michel, Marques, Márcia Cristina Teixeira, Vicente, A. A., Pinheiro, Ana Cristina Braga
Background The development of nanostructures for food applications is growing exponentially, due to their potential to improve foods' nutritional and health value as well as foods' shelf-life. However, there is still a lack of information regarding t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::c66588e6610674462c1ce745dbb1f9e6
https://hdl.handle.net/1822/79906
https://hdl.handle.net/1822/79906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.