Zobrazeno 1 - 10
of 537
pro vyhledávání: '"Food Systems Policy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oriana Ruffini, Chanel Relf, Davina Mann, Miranda R Blake, Amy Carrad, Belinda Reeve, Liza Barbour, Lana Vanderlee, Stefanie Vandevijvere, Gary Sacks
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: Local governments have an important role to play in creating healthy, equitable and environmentally sustainable food systems. This study aimed to develop and pilot a tool and process for local governments in Australia to benchmar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a60fe681b27447d499c0aefcbe5ed16b
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/530ba0796a80463487c58e5b3cc32479
Autor:
Nordhagen, Stella, Lambertini, Elisabetta, DeWaal, Caroline Smith, McClafferty, Bonnie, Neufeld, Lynnette M.
Publikováno v:
In Global Food Security March 2022 32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisabeth Andrews, Angelina Sanderson Bellamy, Food Policy Alliance Cymru, Shea Buckland-Jones, Rhys Evans, Ruth Lawrence, Terry Marsden, Gary Mitchell, Katie Palmer, Holly Tomlinson, Andrew Tuddenham, Hannah Woodall, Simon Wright
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Food is a basic need, but seldom a basic policy area. Food systems are widely governed by disconnected policies distributed across a range of sectors including agriculture, education, health, environment, economy, and security. Failure to align food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da9951d6f5b841e79fab629ef324ea9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Colene J. Lind, Monica L. Reeves
Publikováno v:
Frontiers in Communication, Vol 6 (2021)
The unjust distribution of poor health outcomes produced via current United States food systems indicates the need for inclusive and innovative policymaking at the local level. Public health and environmental organizers are seeking to improve food en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24f50f7c09c943feb08d41722c076e50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.