Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Food Standard"'
Publikováno v:
Research in Globalization, Vol 8, Iss , Pp 100185- (2024)
This article aims to communicate sustainability dimensions and attributes for poultry production throughout a supply chain by developing a Nature Farming (NF) system standard. Poultry production is relevant for food security and job creation, an impo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee9b06a46a6f4bc79f1275cfb5928b0a
Publikováno v:
Journal of Islamic Accounting and Business Research, 2023, Vol. 14, Issue 8, pp. 1451-1473.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JIABR-09-2020-0293
Publikováno v:
International Journal of Islamic and Middle Eastern Finance and Management, 2023, Vol. 16, Issue 5, pp. 928-954.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IMEFM-07-2021-0264
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 3, Pp 429-435 (2023)
Food standards are the important basis and criterion to guide the scientific, standardized and orderly implementation of food safety supervision.But there are problems such as poor compliance with regulatory needs. At present, China’s food stan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58868db07048443d94b7453e17a21aed
Publikováno v:
Journal of Humanities and Social Sciences Mahasarakham University, Vol 41, Iss 6, Pp 125-134 (2022)
This study attempted to:1) analyze the appropriate dishes of Isan foods in Maha Sarakham province that could be served based on the international service standard, and 2) suggest a service pattern for Isan food following the international service sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95c9f3fd64f5466198c4296622606f2f
Publikováno v:
Journal of Islamic Marketing, 2020, Vol. 12, Issue 8, pp. 1577-1602.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JIMA-11-2019-0243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Management and Applied Research. 7(2):165-183
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=883234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2018, Vol. 120, Issue 6, pp. 1330-1343.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2017-0366