Zobrazeno 1 - 10
of 2 589
pro vyhledávání: '"Food Rheology"'
Rheology is the study of material flow and deformation, defining different aspects of food processing and product design. Food rheology affects several unit operations during food processing, the behavior during shelf life, the consumer perception du
Autor:
Jasim Ahmed, Santanu Basu
Advances in Food Rheology and Its Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor of
Autor:
Wang, Yong, Selomulya, Cordelia
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2022 127:221-244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borah, Rituraj1,2 (AUTHOR), Gupta, Sanjay1 (AUTHOR), Mishra, Lubhani1,3 (AUTHOR), Chhabra, Raj P.1,4 (AUTHOR) chhabra@iitk.ac.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2020, Vol. 43 Issue 7, p1-24. 24p.