Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"Food Planning"'
Autor:
Andrea Lulovicova, Stephane Bouissou
Publikováno v:
Geography and Sustainability, Vol 5, Iss 2, Pp 251-264 (2024)
Owing to the far-reaching environmental consequences of agriculture and food systems, such as their contribution to climate change, there is an urgent need to reduce their impact. International and national governments set sustainability targets and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87ab25f54337494092f1004d06a00e9d
Autor:
Charles Levkoe, Courtney Strutt
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 13, Iss 4 (2024)
Emergency food planning is an emerging field of study and practice evolving from lessons learned about the need to be prepared to respond to increased food insecurity in the face of emergency events. In this era of climate change, geo-political confl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c29ae821661549fda5de0cb772fb1559
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charlotte De Backer, Lauranna Teunissen, Isabelle Cuykx, Paulien Decorte, Sara Pabian, Sarah Gerritsen, Christophe Matthys, Haleama Al Sabbah, Kathleen Van Royen, the Corona Cooking Survey Study Group
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba1efd0c607e4a1989b823ccf4381467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marie Ben-Othmen, Jerry Kavouras
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 11, Iss 2 (2022)
The interest in and enthusiasm for shifting food systems to community-based and local trajectories have increased exponentially over the past decade. Part of the appeal of community-based, local food systems is their potential to secure access to hea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c93fee692ad049719e28035fd9ebb3db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosário Oliveira
Publikováno v:
Land, Vol 11, Iss 11, p 2047 (2022)
The territory that currently corresponds to the Lisbon Metropolitan Area (LMA) has historically supplied fresh food to the urban population until half way through the 20th century. In 2018, the land use was still composed 38% of agricultural area, su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3b4a7e875d84cd498d1df0c8198054a
Publikováno v:
Cidades, Comunidades e Território, Vol 42 (2021)
In recent years, Lisbon Metropolitan Area (LMA) witnessed the occurrence of various initiatives, highlighting an increasing interest and entrepreneurship in transforming the food system, at both municipal and civil society levels. As sustainability d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab165445266c4489b55b4c7e10981725