Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Food Oligosaccharides"'
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 39:607-612
High-performance thin-layer chromatography (HPTLC) is an innovative, green, reliable, and rapid method for the characterization of complex sugar mixtures. For research into sustainable nontimber forest products, Adansonia digitata dry fruit pulp in t
It is common practice in the food industry to provide technical data sheets wherein information on soluble fiber are given as a difference of mass from other components (fat, protein, etc.) and its presence in high levels is often used to claim prebi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a46597de5796385c2a46ed98dbeb75ce
http://hdl.handle.net/11392/1957818
http://hdl.handle.net/11392/1957818
Autor:
Dominguez-Zotes, Santos, Moorthy, Nandhakumar, Kidibule, Peter E, Fernández Arrojo, Lucía, Ballesteros Olmo, Antonio, Fernández Lobato, María, Plou Gasca, Francisco José
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Amylolytic enzymes have important applications in the food, pharmaceutical and biofuel industries. The synthesis of prebiotic isomaltooligosaccharides (IMOS) from starch is one of the biotransformations of greatest interest. It is a multi-enzyme proc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::30cb8778fcaaa82cd4faf641b1196349
http://hdl.handle.net/10261/188835
http://hdl.handle.net/10261/188835
Autor:
Antonio Ballesteros, Paloma Santos-Moriano, María Fernández-Lobato, Francisco J. Plou, Jesús Jiménez-Barbero, Ana Poveda, Lucia Fernandez-Arrojo, María Gimeno-Pérez
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The beta-fructofuranosidase from the yeast Xanthophyllomyces dendrorhous (Xd-INV) catalyzes the synthesis of neo-fructooligosaccharides (neo-FOS of the 6G-series), which contain a beta(2-6) linkage between a fructose and the glucosyl moiety of sucros
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3f1147497aa59ec621663df671e6780e
http://hdl.handle.net/10261/98205
http://hdl.handle.net/10261/98205
Autor:
Lucia Fernandez-Arrojo, Barbara Rodriguez-Colinas, Antonio Ballesteros, Francisco J. Plou, Miguel Alcalde, María Fernández-Lobato, Patricia Gutiérrez-Alonso
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
A modification of the classical calcium alginate enzyme entrapment technique is described aiming to overcome some of the limitations of the former gel-based biocatalysts. Dried alginate entrapped enzymes (DALGEEs) were obtained dehydrating calcium al
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5920796c4e393e494f5f43612f0113ce
http://hdl.handle.net/10261/95813
http://hdl.handle.net/10261/95813
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology. Jul2014, Vol. 68 Issue 7, p78-78. 1p.