Zobrazeno 1 - 10
of 645
pro vyhledávání: '"Food Choice Questionnaire (FCQ)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Future Foods, Vol 3, Iss , Pp 100031- (2021)
Hemp foods were legalised for human consumption in the Australian market on November 2017. This provided an opportunity to explore differences in food choice attributes between hemp food consumer groups early in the diffusion process. An online quest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d304799d9a3b41e39db8e8a3cee31f55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jalali-Farahani, Sara1 (AUTHOR), Amiri, Parisa1 (AUTHOR) amiri@endocrine.ac.ir
Publikováno v:
Public Health Nutrition. Mar2023, Vol. 26 Issue 3, p684-692. 9p.
Autor:
Heitor SF; Departamento de Nutrição, Centro Educacional, Universidade Federal do Triângulo Mineiro, Uberaba, MG, Brasil, jesferreira@globo.com., Estima CC; Fundação Carlos Chagas Filho de Amparo à Pesquisa do Estado do RJ, Brasil., das Neves FJ; Departamento de Nutrição Aplicada, Escola de Nutrição, Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro, Brasil., de Aguiar AS; Departamento de Nutrição, Universidade Federal de Juiz de Fora, Brasil., Castro Sde S; Departamento de Medicina Social, UFTM, Brasil., Ferreira JE; Departamento de Nutrição, Centro Educacional, Universidade Federal do Triângulo Mineiro, Uberaba, MG, Brasil, jesferreira@globo.com.
Publikováno v:
Ciencia & saude coletiva [Cien Saude Colet] 2015 Aug; Vol. 20 (8), pp. 2339-46.
Autor:
Sara Jalali-Farahani, Parisa Amiri
Publikováno v:
Public health nutrition.
Objective:This study aimed to evaluate the psychometric properties of the Persian version of the food choice questionnaire (FCQ) and determine food choice motives among different study subgroups.Design:This cross-sectional study was conducted using s
Publikováno v:
In Appetite 2009 52(1):199-208
Autor:
Diniz Heitor, Sara Franco, Prochnik Estima, Camilla Chermont, das Neves, Fabricia Junqueira, de Aguiar, Aline Silva, de Souza Castro, Sybelle, de Souza Ferreira, Julia Elba
Publikováno v:
Revista Ciência & Saúde Coletiva; ago2015, Vol. 20 Issue 8, p2339-2346, 8p
Publikováno v:
Future Foods, Vol 3, Iss, Pp 100031-(2021)
Hemp foods were legalised for human consumption in the Australian market on November 2017. This provided an opportunity to explore differences in food choice attributes between hemp food consumer groups early in the diffusion process. An online quest
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.