Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Food Alergy"'
Autor:
Nazmul Islam, Derek K. Chu
Publikováno v:
Frontiers in Allergy, Vol 3 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/818ed788d5934721ac5377190a43410b
Publikováno v:
Revista chilena de pediatría, Volume: 83, Issue: 1, Pages: 78-83, Published: FEB 2012
Se define alergia alimentaria como una reacción adversa que se produce frente a la exposición de un alimento, mediada por una respuesta inmune específica y reproducible¹. La alergia alimentaria puede ser mediada por anticuerpos de tipo IgE, por m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::d41de30f246ced3618ce688ed5ff165f
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0370-41062012000100010&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0370-41062012000100010&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Islam N; Department of Health Research Methods, Evidence and Impact, McMaster University, Hamilton, Ontario, ON, Canada., Chu DK; Department of Health Research Methods, Evidence and Impact, McMaster University, Hamilton, Ontario, ON, Canada.; Department of Medicine, McMaster University, Hamilton, Ontario, ON, Canada.
Publikováno v:
Frontiers in allergy [Front Allergy] 2022 Nov 24; Vol. 3, pp. 1037596. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 24 (Print Publication: 2022).