Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Food - Packing"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101307- (2024)
In this study, we created new pH-sensitive hydrogel films using κ-carrageenan (CG) and either quercetin (QUE) or eucalyptus leaf extract (ELE) to monitor the spoilage of chicken meat. The ability to monitor and control freshness was confirmed by obs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36fa159ddad643438168a4d5d942ac2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EU agrarian Law, Vol 11, Iss 1, Pp 13-21 (2022)
Quinoa is known in the EU as superfood due to the high level of protein, fibre, micronutrients, and amino acids. It is come from South America; however, quinoa is currently grown in various parts of the world. Nevertheless, the domestic continent, es
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e63bd9b4990f42559cf3e8d6ac4ff571
Autor:
Postrożny, Jacek
Publikováno v:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / Cracow Review of Economics and Management. 997(3):141-158
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1100779
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 2219-2227 (2022)
Anthocyanins (ACNs) as one category of water-soluble flavonoid pigments are increasingly employed in pH sensing indicator applications for monitoring food freshness. Nevertheless, considering that anthocyanins are sensitive to environmental factors,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca591917015448a28f23ab64b7588b97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainable Chemistry, Vol 2, Iss 2, Pp 343-380 (2021)
Endocrine-disrupting compounds (EDCs) are exogenous compounds that interfere with the normal hormone functions and ultimately lead to health disorders. Parabens, phenols, and phthalates are well-known EDCs, produced globally in large quantities and w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b0357379ec24adcb73a8c3795d87742