Zobrazeno 1 - 10
of 633
pro vyhledávání: '"Food - Acquisition"'
Autor:
Hebrok, Marie, author, Heidenstrøm, Nina, author
Publikováno v:
Consumers and Consumption in Comparison
Autor:
Siyane Deressa, Joost Dessein
Publikováno v:
SSM: Qualitative Research in Health, Vol 6, Iss , Pp 100451- (2024)
Food insecurity is a growing global concern, with millions of people suffering from hunger and malnutrition every day. Street-connected children are disproportionately vulnerable to food insecurity due to their living conditions and social status. Ho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f02f5dafa01746878dcf21abef616d85
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionThe average American household’s diet and food purchasing patterns are out of sync with federal recommendations. Researchers have connected this with the large and growing rates of obesity, diabetes, and other diet-related ailments in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/309828c5c1124d46a4ed3a1dd250aba1
Publikováno v:
Environmental Research Letters, Vol 19, Iss 10, p 104025 (2024)
Food environments are the interface between food systems and consumers. Although market access contributes to diet intake, consumer behavior determines food acquisition practices yet is often neglected in food environment research. Implementing susta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1fb6bdf8eef42ae8fabc68d6c897233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
Background and objectivesIncreasing the availability of healthy foods within food retail outlets can improve consumers' food environments. Such actions or inactions by food retailers may affect people's food purchasing and consumption behavior. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd6b903e580e4c5db4404f5e6a624283
Publikováno v:
Entropy, Vol 25, Iss 9, p 1258 (2023)
The aim of this study is to put forward an approach designed to calculate and sum up discrepancies between the actual food acquisition or intake and any standard or norm. Based on secondary analysis of cross-sectional data from the Mexican National S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/289e3395c51a48e39de3757da596cd7b
Autor:
Monica Chaudhry, Lindsay M. Jaacks, Monu Bansal, Palak Mahajan, Ayushi Singh, Shweta Khandelwal
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Data on food environments in India and other low- and middle-income countries are scarce. The objective of this study was to assess the four dimensions of the external domain of food environments (availability, price, vendor and product properties, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa64e71c459048d68de400b9fa464196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.