Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Food, dried"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agronómica, Vol 66, Iss 4, Pp 512-518 (2017)
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Dehydrated products added with active components (AC) represent a healthy alternative for modern consumer. The aim of this research was to evaluate the influence of drying process conditions of cape gooseberry (Physalis peruviana L.) impregnated unde
Publikováno v:
Repositorio UdeA
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
Universidad de Antioquia
instacron:Universidad de Antioquia
RESUMEN: La estabilidad de las propiedades del polvo de aguacate adicionado con vitaminas y minerales (PA+CA) empleando secado por atomización, bajo diferentes temperaturas de almacenamiento (15, 25 y 35°C) y tipo de atmósfera de empaque (vacío y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::61a00c312b24c4f2e1ed4c4aa6c18d7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositorio EAFIT
Universidad EAFIT
instacron:Universidad EAFIT
Universidad EAFIT
instacron:Universidad EAFIT
The snack market in the country is growing in recent years, due to being very portable, cheap, varied and easily accessible products, becoming a product with a large market of all ages and social classes, this, and high tendency to a healthy lifestyl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a14036686c4fe6a305971d84fb8efbb4
Autor:
HOLLAND-MERTEN EL
Publikováno v:
Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung [Z Lebensm Unters Forsch] 1949 Jan; Vol. 89 (1), pp. 44.
Autor:
BOIS E
Publikováno v:
L'union medicale du Canada [Union Med Can] 1947 Jun; Vol. 76 (6), pp. 721-4.
Autor:
BARCROFT J
Publikováno v:
Proceedings of the Royal Institution of Great Britain [Proc R Inst G B] 1946; Vol. 33 (150 Pt 1), pp. 4-13.
Autor:
KAHN KD
Publikováno v:
Food industries [Food Ind] 1948 Jan; Vol. 20 (1), pp. 18.