Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Foo Hooi Ling"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2024 458
Autor:
Zheng, Qinri, Chia, Suet Lin, Saad, Norazalina, Song, Adelene Ai-Lian, Loh, Teck Chwen, Foo, Hooi Ling
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3123, 17p
Autor:
Rangasamy, Premmala, Foo, Hooi Ling, Yusof, Barakatun Nisak Mohd, Chew, Shu Yih, Jamil, Amilia Afzan Mohd, Than, Leslie Thian Lung
Publikováno v:
Probiotics & Antimicrobial Proteins; Aug2024, Vol. 16 Issue 4, p1172-1189, 18p
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 291-300 (2020)
This study was carried out to investigate the contribution of two strains of Lactobacilli; Lactobacillus casei 431 and Lactobacillus acidophilus La-5 to the volatile organic compounds (VOCs) in fermented milk. The samples were subjected to the headsp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2262877ab0e64a919e9f3204329a269c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.