Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Fontan, Gabrielle Cardoso Reis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Jesus Silva, Grazielly, Gonçalves, Ben-Hur Ramos Ferreira, Conceição, Daniele Gomes, Fontan, Gabrielle Cardoso Reis, Santos, Leandro Soares, Ferrão, Sibelli Passini Barbosa
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2020, Vol. 57 Issue 2, p444-453, 10p
Autor:
Santos, Calila Teixeira, Bonomo, Renata Ferreira, Fontan, Rafael da Costa Ilhéu, Bonomo, Paulo, Veloso, Cristiane Martins, Fontan, Gabrielle Cardoso Reis
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Technology, Vol 33, Iss 1, Pp 81-85 (2011)
Acta Scientiarum. Technology; Vol 33 No 1 (2011); 81-85
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 1 (2011); 81-85
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; Vol 33 No 1 (2011); 81-85
Acta Scientiarum. Technology; v. 33 n. 1 (2011); 81-85
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The objective of this study was to elaborate a homemade and alternative cereal bar using dehydrated jackfruit and seed meal as fiber source, due to the availability of this fruit in the region, without reducing the nutritional values if comparing to
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Coalho cheese is a typical product of the Brazilian Northeast, presenting great importance to the region. Excessive consumption of high in fat foods, including cheeses, has been associated with the risk of cardiovascular diseases. This study aimed ev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::56f50872722c3a4fcc7b65a359a6037a
http://locus.ufv.br/handle/123456789/491
http://locus.ufv.br/handle/123456789/491
Autor:
Rezende, Adriano Alves de, Guimaraes, Gislaine Fernandes, Miyaji, Mauren, Fontan, Gabrielle Cardoso Reis, Bonomo, Renata Cristina Ferreira
Este trabalho tem como objetivo apresentar os resultados obtidos por meio da pesquisa desenvolvida no sudoeste baiano para integrar a produção extrativista do umbu com o aproveitamento de subprodutos do leite, na qual se utiliza o soro dequeijo par
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::48fa9ccf92eb157d8b500f41095116b1
http://purl.umn.edu/149650
http://purl.umn.edu/149650
Autor:
Fontan, Rafael da Costa Ilhéu, Rebouças, Karine Hojo, Veríssimo, Lizzy Ayra Alcântara, Machado, Ana Paula Fonseca, Fontan, Gabrielle Cardoso Reis, Bonomo, Renata Cristina Ferreira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food & Nutrition / Alimentos e Nutrição; Jul-Sep2011, Vol. 22 Issue 3, p429-434, 6p