Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"Fonseca, M. J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siqueira, J. H., Pereira, T. S. Silva, Moreira, A. D., Diniz, M. F. H. S., Velasquez-Melendez, G., Fonseca, M. J. M., Barreto, S. M., Benseñor, I. M., Mill, J. G., Molina, M. C. B.
Publikováno v:
Journal of Endocrinological Investigation; Jan2023, Vol. 46 Issue 1, p159-171, 13p
Autor:
Leite, B. A., Bezerra, P. H. A., Stocco, B., Abichabki, N., Andrade, L. N., Fonseca, M. J. V., Torqueti, M. R.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical & Biological Research; 2023, Vol. 56, p1-12, 12p
Autor:
STEINDORFF, A. S., SERRA, L. A., FORMIGHIERI, E. F., FARIA, F. P. de, POÇAS-FONSECA, M. J., ALMEIDA, J. R. M. de
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Humicola grisea var. thermoidea is a thermophilic ascomycete and important enzyme producer that has an efficient enzymatic system with a broad spectrum of thermostable carbohydrate-active (CAZy) enzymes. These enzymes can be employed in lignocellulos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a0210caa747b2030f9f86897ca19aef7
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134449
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.