Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Fonseca, Leorges Moraes"'
Autor:
Ubaldo, Juliana Cristina Sampaio Rigueira, Carvalho, Antônio Fernandes, Fonseca, Leorges Moraes, Glória, Maria Beatriz Abreu
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2015 178:229-235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Ana Cláudia Brandi1 anabrandif@hotmail.com, da Fonseca, Leorges Moraes2, dos Santos, Wagner Luiz Moreira2
Publikováno v:
Ciência Rural. ene2009, Vol. 39 Issue 1, p209-214. 6p. 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutritional Disorders & Therapy.
Peculiar situations due to physiological changes of aging, the diseases present and psychosocial factors and dietary factors can influence the nutritional status of the elderly. The purpose was to identify nutritional status and associated factors am
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pfrimer, Renata Teixeira
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFG
Universidade Federal de Goiás (UFG)
instacron:UFG
Universidade Federal de Goiás (UFG)
instacron:UFG
A inovação tecnológica bioinspirada na fabricação de sorvetes tem impulsionado o mercado de derivados lácteos. Desta forma, aumentar a densidade nutricional e funcionais dos sorvetes, com o uso de soro lácteo, leitelho, inulina, probiótico e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::75dd72bdd6d1c0e89ffe2019511805bd
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/12043
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/12043
Autor:
Martins, José Manoel
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico The main objective of this work was to verify the minimum period of maturation of Minas craft cheese of the Serro area. For this, it was evaluated the microbiologic criteriaf demanded by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0cf312179ca2bccf355a1c0e707247c3
http://locus.ufv.br/handle/123456789/499
http://locus.ufv.br/handle/123456789/499