Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Fonseca, Giancarlo"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
25
pro vyhledávání:
'"Fonseca, Giancarlo"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
OLIVA E OIL DI GAETA, UNA MARCA…????!!!!!!! Valore,Tutela e registrazione di un marchio Marketing ,brand building
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::0f47d1856532dd22cee9621f1c024b83
http://hdl.handle.net/11580/7334
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Incubatori di impresa e sviluppo imprenditoriale
Autor:
Carelli, Angela
,
Fonseca, Giancarlo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::5df183dfd001427937840dfb2835b6ec
http://hdl.handle.net/11580/2379
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
CERAMICA, UNA CONFEZIONE PER L’OLIO D’OLIVA. Packaging – Sicurezza alimentare e valori condivisi
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::b7da859616b432154fd5acebf3d689ec
http://hdl.handle.net/11580/7333
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Identità culturale e relativismo commerciale Marketing oriented – Quality sensorial olive oil
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::e413dbe488ba9aaed88e6a98cb1bfa04
http://hdl.handle.net/11580/3829
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Qualità sensoriale, marketing sensoriale, olio d’oliva. (l’analisi sensoriale dell’olio d’oliva in relazione alla qualità, al packaging, al marketing)
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::aadd594a36f4aff4745363e8aa57cf0c
http://hdl.handle.net/11580/3828
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
La qualità 'presunta' nell'accoglienza turistica
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Sgarallino, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::29eaedd478ab38066d5abc9eea50d85a
http://hdl.handle.net/11580/3821
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
VALORIZZAZIONE DELLA PRODUZIONE ORTOFRUTTICOLA DELL’AGRO PONTINO
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Attanasio, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::78017bb29653110a763d5b3b73d510a4
http://hdl.handle.net/11580/7332
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
INDAGINE SUL CONTENUTO DI METALLI PESANTI MEDIANTE L'USO DI INDICATORI VEGETALI PER LA DEFINIZIONE DELLA QUALITA' ORGANOLETTICA , NUTRIZIONALE E MERCEOLOGICA
Autor:
Papetti, Patrizia
,
Fonseca, Giancarlo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::af6d2eff8325e33a4e2107719d500fa3
http://hdl.handle.net/11580/3593
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
La qualità e la sicurezza nell'agroalimentare: aspetti e prospettive
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::dd35e1ba34c4ca8e3eed20cb7aa139e7
http://hdl.handle.net/11580/7329
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Qualità sensoriale,marketing sensoriale,olio di oliva(l'analisi sensoriale dell'olio di oliva in relazione alla qualità,al packing,al marketing)
Autor:
Fonseca, Giancarlo
,
Ruggieri, M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3980::6d5955731fa77068aef6be262859d590
http://hdl.handle.net/11580/7328
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
Další »
[3]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Vydavatel
2
sistema stampa srl
1
aracne
1
chiriotti editori spa:po box 66, 10064 pinerolo to italy:011 39 0121 393127, email: info@chiriottieditori.it, fax: 011 39 0121 794480
1
tecnindustria srl:dr ragno edi, via crescenzio 43, 00193 rome italy:011 39 6 6875657 ragno editore.
Zdroj
25
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......