Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Folin-Ciocalteu test"'
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 16, Iss 1, Pp 029-036 (2015)
Total phenolic content and antioxidant activity were measured in the whole fruit of dark-purple eggplant cultivars from five different regions of east Algeria using, respectively, the Folin-Ciocalteu method, spectrophotometrical and electrochemical a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73dfc06b9da14003b8c2749a688e93c6
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 16, Iss 1, Pp 029-036 (2015)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Total phenolic content and antioxidant activity were measured in the whole fruit of dark-purple eggplant cultivars from five different regions of east Algeria using, respectively, the Folin-Ciocalteu method, spectrophotometrical and electrochemical a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.