Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Folda P"'
Autor:
Valeria Scalcon, Federico Fiorese, Marica Albanesi, Alessandra Folda, Gianfranco Betti, Marco Bellamio, Emiliano Feller, Claudia Lodovichi, Giorgio Arrigoni, Oriano Marin, Maria Pia Rigobello
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 10, p 1221 (2024)
The discarding of agri-food by-products is a stringent problem due to their high environmental impact. Recovery strategies can lead to a reduction of waste and result in new applications. Agri-food waste represents a source of bioactive molecules, wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/197ff7d0f55e4d5494a608b0bbb18d0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ST Stinghen, R Pavese, LAL Souza, D Gorski, AV Pereira, CS Costa, JF Oliveira, GV Kucek, ERPH Folda
Publikováno v:
Hematology, Transfusion and Cell Therapy, Vol 45, Iss , Pp S722- (2023)
Introdução/objetivo: A pesquisa de satisfação dos doadores de sangue nos serviços de hemoterapia permite identificar e corrigir falhas e aumentar a fidelização. O objetivo deste estudo foi avaliar a qualidade do atendimento ao doador de sangue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b89df1d4eaf40d591a0485348e8df3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Federica Tonolo, Alessandra Folda, Stefania Ferro, Roberta Seraglia, Angiolella Lombardi, Christian Andrighetto, Alessia Giannoni, Oriano Marin, Maria Pia Rigobello
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 373 (2023)
To improve the nutri-functional quality and, in particular, the antioxidant capacity of corn by-products, fermentation with selected lactic acid bacteria was carried out. To this purpose, white-1 and 2 and yellow corn by-products were fermented and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d01f0c6fa5b48508988ed7ba667049e
Autor:
Laura Moretto, Federica Tonolo, Alessandra Folda, Valeria Scalcon, Alberto Bindoli, Marco Bellamio, Emiliano Feller, Maria Pia Rigobello
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 3, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract Soy (Glycine max) and oats (Avena sativa) are plant sources used in milk-alternative beverages. However, protein and lipid constituents of these food matrices can undergo alterations during the storage. In this work, a commercial formulation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7ac05880b434e76b98e884a6aaedd59
Autor:
Valeria Scalcon, Alessandra Folda, Maria Giovanna Lupo, Federica Tonolo, Naixuan Pei, Ilaria Battisti, Nicola Ferri, Giorgio Arrigoni, Alberto Bindoli, Arne Holmgren, Lucia Coppo, Maria Pia Rigobello
Publikováno v:
Redox Biology, Vol 51, Iss , Pp 102277- (2022)
Glutaredoxin 2 (Grx2) is a glutathione-dependent oxidoreductase that facilitates glutathionylation/de-glutathionylation of target proteins. The main variants of Grx2 are the mitochondrial Grx2a and the cytosolic Grx2c. The aim of this study was to in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d28614f02f9f4caf890059aedd389671