Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Folaranmi F"'
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; 2019, Vol. 23 Issue 7, p1213-1219, 7p
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
The study was conducted to improve cocoyam-based recipes ebiripo, ikokore, and ojojo using different blends of cocoyam Colocasia esculenta and cowpea Vigna unguiculata flour in the ratio of 100:0, 80:20, 70:30, 60:40, and 50:50. The proximate mineral
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mamza, P. A. A. P., Folaranmi, F. M.
Publikováno v:
European Polymer Journal; 1996, Vol. 32 Issue: 7 p909-912, 4p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ajiboye F; Department of Preventive Medicine and Public Health, University of Kansas School of Medicine-Wichita, KS, USA., Dong F; Department of Preventive Medicine and Public Health, University of Kansas School of Medicine-Wichita, KS, USA fdong@kumc.edu., Moore J; University of Kansas School of Medicine-Wichita, Wichita, KS, USA., Kallail KJ; Department of Internal Medicine, KU School of Medicine-Wichita, Wichita, KS, USA., Baughman A; KU Wichita Center for Internal Medicine, Wichita, KS, USA.
Publikováno v:
HERD [HERD] 2015 Winter; Vol. 8 (2), pp. 8-17.
Autor:
Olayiwola I; Department of Nutrition and Dietetics Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria., Folaranmi F; Department of Nutrition and Dietetics Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria., Adebowale AA; Department of Food Science and Technology Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria., Oluseye O; Department of Nutrition and Dietetics Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria., Ajoke S; Department of Nutrition and Dietetics Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria., Wasiu A; Department of Food Science and Technology Federal University of Agriculture Abeokuta Ogun Nigeria.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2013 Mar 06; Vol. 1 (3), pp. 228-234. Date of Electronic Publication: 2013 Mar 06 (Print Publication: 2013).