Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Fois, Federica"'
Autor:
Suffredini, Elisabetta, Mioni, Renzo, Mazzette, Rina, Bordin, Paola, Serratore, Patrizia, Fois, Federica, Piano, Annamaria, Cozzi, Loredana, Croci, Luciana
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 August 2014 184:14-20
Autor:
Fois, Federica, Piras, Francesca, Torpdahl, Mia, Mazza, Roberta, Ladu, Daniela, Consolati, Simonetta G., Spanu, Carlo, Scarano, Christian, De Santis, Enrico P.L.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 20 October 2018 283:1-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piras, Francesca1 fpiras@uniss.it, Fois, Federica1, Mazza, Roberta1, Putzolu, Miriam1, Delogu, Maria Luisa2, Lochi, Pier Giorgio3, Pani, Sergio Pino3, Mazzette, Rina1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2014, Vol. 3 Issue 4, p210-213. 4p.
Autor:
Lamon, Sonia, Piras, Francesca, Meloni, Domenico, Agus, Vanessa, Porcheddu, Gabriella, Pes, Margherita, Cambula, Maria Giovanna, Esposito, Giuseppe, Fois, Federica, Consolati, Simonetta Gianna, Mureddu, Anna
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety; 2020, Vol. 9 Issue 4, p195-200, 6p
Autor:
Fois, Federica
The prevalence and the sources of Salmonella enterica and Yersinia enterocolitica at slaughterhouse in Sardinia were investigated and the isolates characterized. Salmonella was isolated from colon content (15%), lymph nodes and liver (12.7%) and carc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1389::be6aa8533eab830c296167ab0d74a679
http://eprints.uniss.it/10441/
http://eprints.uniss.it/10441/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamon, Sonia, Consolati, Simonetta G., Fois, Federica, Cambula, Maria G., Pes, Margherita, Porcheddu, Gabriella, Agus, Vanessa, Esposito, Giuseppe, Mureddu, Anna, Meloni, Domenico
Publikováno v:
Journal of Food Protection; November 2019, Vol. 82 Issue: 11 p1851-1856, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.