Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Foglia, Thomas A."'
Autor:
Lee, Jeung H., Jones, Kerby C., Foglia, Thomas A., Lee, Cho-Rong, Akoh, Casimir C., Lee, Ki-Teak
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2008 41(8):1446-1451
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2006 97(4):671-678
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic 2003 21(3):143-151
Autor:
Ashby, Richard D *, Foglia, Thomas A, Solaiman, Daniel K.Y, Liu, Cheng-Kung, Nuñez, Alberto, Eggink, Gerrit
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 2000 27(5):355-361
Publikováno v:
Piazza, G J, Foglia, T A & Xu, X 2007, The Selectivity of Lipases: Harvesting of Fatty Acids and Preparation of Structured Lipids . in R Rastall (ed.), Novel Enzyme Technology for Food Applications . British Welding Research Association, Cambridge, pp. 285-313 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::6104707fc96199a1907a84d084620e81
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-selectivity-of-lipases-harvesting-of-fatty-acids-and-preparation-of-structured-lipids(906e1650-5a20-11dd-917a-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/the-selectivity-of-lipases-harvesting-of-fatty-acids-and-preparation-of-structured-lipids(906e1650-5a20-11dd-917a-000ea68e967b).html
Publikováno v:
In Novel enzyme technology for food applications 2007:285-313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.