Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Fodey TL"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thompson CS; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK., Traynor IM; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK., Fodey TL; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK., Barnes P; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK., Faulkner DV; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK., Crooks SRH; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast, Northern Ireland, UK.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2020 Nov; Vol. 37 (11), pp. 1854-1864. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 10.
Autor:
Thompson CS; Agri-Food and Biosciences Institute, Veterinary Sciences Division, Stormont, Belfast BT4 3SD, Northern Ireland, UK. Electronic address: colin.thompson@afbini.gov.uk., Traynor IM; Agri-Food and Biosciences Institute, Veterinary Sciences Division, Stormont, Belfast BT4 3SD, Northern Ireland, UK., Fodey TL; Agri-Food and Biosciences Institute, Veterinary Sciences Division, Stormont, Belfast BT4 3SD, Northern Ireland, UK., Faulkner DV; Agri-Food and Biosciences Institute, Veterinary Sciences Division, Stormont, Belfast BT4 3SD, Northern Ireland, UK., Crooks SRH; Agri-Food and Biosciences Institute, Veterinary Sciences Division, Stormont, Belfast BT4 3SD, Northern Ireland, UK.
Publikováno v:
Talanta [Talanta] 2017 Sep 01; Vol. 172, pp. 120-125. Date of Electronic Publication: 2017 May 16.
Autor:
Barnes P; a Veterinary Sciences Division , Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast , UK., Fodey TL; a Veterinary Sciences Division , Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast , UK., Smyth WG; a Veterinary Sciences Division , Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast , UK., Crooks SR; a Veterinary Sciences Division , Agri-Food and Biosciences Institute , Belfast , UK.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2017 Apr; Vol. 34 (4), pp. 520-524. Date of Electronic Publication: 2017 Jan 31.