Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Foaming Capacity"'
Autor:
Frida Zoé Ragazzo-Calderón, Maricarmen Iñiguez-Moreno, Montserrat Calderón-Santoyo, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 18, p 8301 (2024)
(1) Background: Jackfruit leaves (Artocarpus heterophyllus Lam.) are rich in proteins but are under-utilized in the food industry due to their poor sensory properties and low solubility. High-intensity ultrasound (HIU) can enhance protein solubility
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87c3c4fa951b4a279db783e043f9fe0e
Autor:
Nafiya Qadir, Idrees Ahmed Wani
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100499- (2023)
Protein is a vital nutrient required for growth and development of human population. It is well recognised that a significant cause of malnutrition is a lack of protein in human diet. Plant based proteins are becoming an excellent substitute for meat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efff9c752ab14d16b99a2748c74ac55b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feng Jia, Kaichang Ye, Changfu Zhang, Shihao Zhang, Mingxin Fu, Xiao Liu, Ruijia Guo, Ruiting Yang, Huiru Zhang, Jinshui Wang
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 5, Iss 2, Pp 79-86 (2022)
Vitamin C (VC) can greatly enhance the quality properties of dough and steamed bread in the food field. However, there are few studies on the interaction between VC and gluten, and the mechanism of VC influencing the foaming capacity, emulsifiablity,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bc5404f5a90401f87531b11eec887a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pauline Godoi Silva, Daneysa Lahis Kalschne, Diogo Salvati, Evandro Bona, Angela Claudia Rodrigues
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100188- (2022)
Food allergies and intolerances have challenged the food industry to create alternatives for allergenic ingredients replacement. Furthermore, meeting vegan diet patterns is even more complicated due to the limited functional properties and sensory ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5eccc53a0af4fab921b50a46ad78343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.