Zobrazeno 1 - 10
of 2 738
pro vyhledávání: '"Foam Mat Drying"'
Autor:
Jatupon Saijuntha1, Wasan Duangkhamchan2,3, Pannipa Youryon4, Ronsse, Frederik5, Prarin Chupawa2,6 prarin.c@msu.ac.th
Publikováno v:
Trends in Sciences. Oct2024, Vol. 21 Issue 10, p1-20. 20p.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The European cranberry bush, known for its health benefits, can only be consumed through fermentation. This study aimed to develop a fruit leather made from European cranberry bush using quince seed gel and the foam drying method. For this p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50c8ea56c6d04e3083dd8517144480ec
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-21 (2024)
Abstract Cutting-edge drying technologies represent a paradigm shift in the food industry, offering unique solutions to increase the efficiency, sustainability, and quality of the food drying process. The incorporation of vacuum freeze-drying, microw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd3814f6008f4e849326a1c080b013ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nur Liyana Nordin, Jamilah Bakar, Noranizan Mohd Adzahan, Ahmad Faizal Abdull Razis, Norsharina Ismail, Rabiha Sulaiman
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101539- (2024)
Pineapple peel extracts constitute bioactive compounds that degrade due to light, oxidation, and moisture. This study aimed to encapsulate cellulase-treated MD2 pineapple peel extracts ensuring stability of bioactive compounds-rich extracts in the fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06d4833895fd4d65963d543e15f157ae
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101849- (2024)
This study was conducted to optimize the foam-mat drying conditions to maximize quality [β-carotene and total polyphenol content (TPC)] and drying rate of “Gấc” aril powder by using two novel statistical techniques as Response Surface Methodol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/241f2e9b9d5542e983d49ce3df23a06f
Autor:
AJENG WIDHANTI, ADE CHANDRA IWANSYAH, YELLIANTTY, TAUFIK KURNIAWAN, GRADIA MARTIN JATI PRAMARETI, ASHRI INDRIATI, HAZRULRIZAWATI ABD HAMID
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 96, Iss suppl 3 (2024)
Abstract Food drying is still a crucial step in the food manufacturing process for food preservation, and the foam-mat drying method can be utilized to further enhance food preservation. This study aims to develop an instant L. powder enriched with M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e41f3641fcf45199cdf8dbdfb4e1544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.