Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Flynn, Katherine M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
There is agreement that existing food systems contribute to economic, social, environmental, and health-related problems. Dominant systems of long supply chains have advantages, e.g., mass production and lower prices, however, these chains typically
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::752c0c126491f69c6a2875595b80457d
Publikováno v:
In Orthopedic Clinics of North America 2010 41(4):489-506
Publikováno v:
In Neurotoxicology and Teratology 2009 31(3):143-148
Publikováno v:
In Neurotoxicology and Teratology 2003 25(4):491-501
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part C 2002 131(1):9-18
Publikováno v:
In Neurotoxicology and Teratology 2002 24(1):37-45
Publikováno v:
In Neurotoxicology 2002 23(1):87-94
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Food Scientists and Technologists (FS&T) need diverse skills in the globalized food and drink sector: Food-specific or scientific / technical skills and generic or intuitive soft skills. This study determined how satisfied FS&T students were with ove
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e3bb0b93fe27f3a2c6490a164f8ce95b
https://hdl.handle.net/10400.1/10229
https://hdl.handle.net/10400.1/10229
Publikováno v:
In Neurotoxicology and Teratology 2000 22(4):583-591