Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fluorophore quenching"'
Autor:
Danijela Apostolovic, Ivan Stambolic, Dragana Stanic-Vucinic, Jelena Vesic, Tanja Cirkovic Velickovic, Miloš Milčić
Publikováno v:
Food Chemistry
2S albumins of peanuts are seed storage proteins, highly homologous in structure and described as major elicitors of anaphylactic reactions to peanut (allergens Ara h 2 and Ara h 6). Epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most biologically potent p
Autor:
Miloš Milčić, Marina Atanaskovic-Markovic, Danijela Apostolovic, Miljan Simonović, Ivan Stambolic, Jana Ognjenovic, Jelena Vesic, Tanja Cirkovic Velickovic, Marija Stojadinovic
Publikováno v:
Food Chemistry
Polyphenols, the potent plant secondary metabolites, have beneficial effects on human health, but the mechanism(s) by which these effects are exerted is not well understood. Here, we present the detailed analysis of the interactions between the major
Autor:
Ben J. Glasgow
Topical application of fluorescein results in background fluorescence of normal corneal epithelial cells. The fluorescence appears relatively weak and is often ignored clinically. The concentrations of fluorescein applied clinically exceed the thresh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::75c344f8917978fc94bb7f96a7e101fc
https://escholarship.org/uc/item/8hr5s0tz
https://escholarship.org/uc/item/8hr5s0tz
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.