Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Floriano, Wely B"'
Autor:
Freddolino, Peter L., Vaidehi, Nagarajan, Floriano, Wely B., Hall, Spencer E., Trabanino, Rene J., Goddard,, William A.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2004 Mar 01. 101(9), 2736-2741.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3371100
Autor:
Vaidehi, Nagarajan, Floriano, Wely B., Trabanino, Rene, Hall, Spencer E., Freddolino, Peter, Choi, Eun Jung, Zamanakos, Georgios, Goddard, William A.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2002 Oct 01. 99(20), 12622-12627.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3073273
Autor:
Allingham, Jessica1 (AUTHOR), Floriano, Wely B.1 (AUTHOR) wely.floriano@lakeheadu.ca
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/8/2021, Vol. 16 Issue 12, p1-31. 31p.
Autor:
Floriano, Wely B., Vaidehi, Nagarajan, Goddard, William A., Singer, Michael S., Shepherd, Gordon M.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2000 Sep . 97(20), 10712-10716.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/123192
Publikováno v:
In Journal of Molecular Graphics and Modelling November 2014 54:184-193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SN Computer Science; July 2023, Vol. 4 Issue: 4
Autor:
Bachmanov, Alexander A, Bosak, Natalia P, Floriano, Wely B, Inoue, Masashi, Li, Xia, Lin, Cailu, Murovets, Vladimir O, Reed, Danielle R, Zolotarev, Vasily A, Beauchamp, Gary K
Sweet taste is a powerful factor influencing food acceptance. There is considerable variation in sweet taste perception and preferences within and among species. Although learning and homeostatic mechanisms contribute to this variation in sweet taste
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::2cb785203b6ec139c257b15cae4ee63e
https://europepmc.org/articles/PMC3130742/
https://europepmc.org/articles/PMC3130742/