Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Florensa R"'
Autor:
Cardiel, I., Bescós, A., Tardáguila, M., Domínguez, C.J., Colet, S., Florensa, R. *, ⁎, Muñoz, J. *, Plans, G. *
Publikováno v:
In Neurocirugía 2011 22(3):224-234
Publikováno v:
In Neurocirugía 2011 22(2):140-149
Publikováno v:
European Journal of Cancer Prevention, 2003 Dec 01. 12(6), 487-494.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45074374
Autor:
Teixidor, P. ⁎, García, R., Alamar, M., Muñoz, J., Florensa, R., González, M. *, Llasera, R. *, Durá, M.J. **
Publikováno v:
In Neurocirugía 2010 21(2):99-107
Autor:
Alamar, M. ⁎, Teixidor, P., Colet, S., Muñoz, J., Cladellas, J.M., Hostalot, C., García-Armengol, R., Bescós, A., Cardiel, I., Fiallos, M., Florensa, R.
Publikováno v:
In Neurocirugía 2008 19(3):233-241
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Progresos de obstetricia y ginecología 2003 46(7):283-290
Publikováno v:
In Neurocirugía 2002 13(6):429-435
Autor:
Adelina Simamora, Adit Widodo Santoso, Yohannes Bosco Andre Marvianta, Florensa Rosani Purba, Kris Herawan Timotius
Publikováno v:
Caradde, Vol 5, Iss 2, Pp 202-209 (2022)
Tofu production produces a large amount of by-product, known as okara. It is estimated that 60% of the soybeans used in tofu processing turns into okara. Thus far, okara is used for cattle feed. Utilization of okara for probiotic drink can potentiall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1a16da6c20b4a56818924cad39a6081
Publikováno v:
Journal of Innovation and Community Engagement, Vol 3, Iss 4, Pp 240-252 (2022)
Tofu industry, which consider as a small and medium scale industry (UMKM), use a lot of water in its production process. In order to increase its profit, they need to increase the efficiency of clean water usage. One method is through recycling the w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/106cf458599c4f04a88fd03b1cd898a1