Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Flink, Catarina"'
Autor:
Egervärn, Maria, Flink, Catarina ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2024 408
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The OH-HARMONY-CAP project aims to collect information on current capabilities, capacities, adaptabilities and interoperability at both the National Reference Laboratory and the primary diagnostic level, focusing on a set of microbial foodborne hazar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6bfdcda674a62345fb111e07cad621c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flink, Catarina1 (AUTHOR), Nyberg, Karin1 (AUTHOR) karin.nyberg@slv.se
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Feb2020, Vol. 40 Issue 1, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Publikováno v:
Microbial Risk Analysis; April 2023, Vol. 23 Issue: 1
Autor:
Tozzoli, Rosangela, Gay, Melanie
This is a public deliverable of One Health EJP Joint Research Project, Integrative Action-2.2, OH-HARMONY-CAP: One Health Harmonisation of Protocols for the Detection of Foodborne Pathogens and AMR Determinants. This document represents the final rep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::92f2eb730f0ec427583bf1eebaeaabbc
Autor:
Kirchner Miranda
A key objective of the OH-Harmony-CAP project was to collect information on current capabilities, capacities and interoperability at both the National Reference Laboratory (NRL) and the primary diagnostic level. A specific objective of WP3 was to exa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ed4b090b063763f14600b47b8d40d0d
Autor:
Söderlund R; Department of Microbiology, Swedish National Veterinary Institute (SVA), Uppsala, Sweden., Flink C; Department of Biology, Swedish Food Agency, Uppsala, Sweden., Aspán A; Department of Microbiology, Swedish National Veterinary Institute (SVA), Uppsala, Sweden., Eriksson E; Department of Microbiology, Swedish National Veterinary Institute (SVA), Uppsala, Sweden.
Publikováno v:
Access microbiology [Access Microbiol] 2023 May 03; Vol. 5 (5). Date of Electronic Publication: 2023 May 03 (Print Publication: 2023).