Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Fleurence, J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2003 81(4):517-525
Autor:
Galland-Irmouli, A.V., Pons, L., Luçon, M., Villaume, C., Mrabet, N.T., Guéant, J.L. *, Fleurence, J.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B: Biomedical Sciences and Applications 2000 739(1):117-123
Autor:
Mackie, I *, Craig, A, Etienne, M, Jérôme, M, Fleurence, J, Jessen, F, Smelt, A, Kruijt, A, Malmheden Yman, I, Ferm, M, Martinez, I, Pérez-Martı́n, R, Piñeiro, C, Rehbein, H, Kündiger, R
Publikováno v:
In Food Chemistry 2000 71(1):1-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Final Meeting of the Concerted Action Evaluation of Fish Freshness, Nantes, 12-14 novembre 1997
Final Meeting of the Concerted Action Evaluation of Fish Freshness, Nantes, 12-14 novembre 1997, 1997, France. pp.119-126
HAL
Final Meeting of the Concerted Action Evaluation of Fish Freshness, Nantes, 12-14 novembre 1997, 1997, France. pp.119-126
HAL
The use of a multi-gas sensor technology (electronic nose) was described as a suitable technique to detect the volatile compounds from food samples. This technology was applied for the quality state evaluation of Atlantic Salmon (Salmo salar) stored
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d56ff476eadb1b15f387632a99521cf5
https://hal.inrae.fr/hal-02577467
https://hal.inrae.fr/hal-02577467