Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Fletcher TJ"'
Autor:
Fletcher Tj
Publikováno v:
Revue Scientifique et Technique de l'OIE. 16:571-578
As consumers have become aware of the health risks associated with the high levels of saturated fats present in conventional red meats, an interest in new domesticants has developed. Meat from these species represents the only sector of the European
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ayres, JG, Flint, N, Smith, EG, Tunnicliffe, WS, Fletcher, TJ, Hammond, K, Ward, D, Marmion, BP
Publikováno v:
QJM: An International Journal of Medicine; Feb1998, Vol. 91 Issue 2, p105-123, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMJ: British Medical Journal (International Edition); 06/07/97, Vol. 314 Issue 7095, p1663-1665, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.