Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Flesh texture"'
Autor:
Yuqing Xu, Guanwei Gao, Luming Tian, Yufen Cao, Xingguang Dong, Hongliang Huo, Dan Qi, Ying Zhang, Jiayu Xu, Chao Liu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4224 (2023)
Aroma is an important sensory factor in evaluating the quality of pear fruits. This study used headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) combined with gas chromatography–mass spectrometry (GC-MS) to analyze the volatile organic compounds (VOC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85cead7397554c9d90ee6dc3b07de747
Autor:
Ranran Xu, Qian Chen, Yizhao Zhang, Jiali Li, Jiahua Zhou, Yunxiang Wang, Hong Chang, Fanxiang Meng, Baogang Wang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 21, p 3892 (2023)
Kiwifruits are often exposed to various temperature fluctuations (TFs) during postharvest transportation and storage. To evaluate the effect of TFs on the qualities of kiwifruits during storage, kiwifruits were stored at 2 °C, 2 °C or 5 °C (TF2 °
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8634fe8d422045379b4f1b8cca87eb8e
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Fruit quality traits of sweet watermelon (Citrullus lanatus var. lanatus) are crucial for new product development and commercialization. Sweet watermelon fruit quality traits are affected by the compositions of phytochemical compounds, phytohormones,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7ac6aa0d234be797a8ca8c1e086b17
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 20, Iss , Pp 100679- (2021)
An 8 week feeding study was conducted to investigate the effects of dietary rapeseed meal levels on growth, serum biochemical indices and flesh quality of juvenile genetically improved farmed tilapia, Oreochromis niloticus (GIFT) (initial body weight
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/318cb26a0fd6490f81c29efde8bb57fd
Autor:
Bin Tan, Xiaodong Lian, Jun Cheng, Wenfang Zeng, Xianbo Zheng, Wei Wang, Xia Ye, Jidong Li, Zhiqian Li, Langlang Zhang, Jiancan Feng
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background Ubiquitin ligases (E3) are the enzymes in the ubiquitin/26S proteasome pathway responsible for targeting proteins to the degradation pathway and play major roles in multiple biological activities. However, the E3 family and their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e40f2e54140045519df4fc66f5bbc8c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gu, Chao, Wang, Lu, Wang, Wei, Zhou, Hui, Ma, Baiquan, Zheng, Hongyu, Fang, Ting, Ogutu, Collins, Vimolmangkang, Sornkanok, Han, Yuepeng
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2016 Jan 01. 67(6), 1993-2005.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26390710