Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Flavoured Vegetable Oil"'
Publikováno v:
International journal of food properties 20 (S1) : s1016–s1024. (2017)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
In this study, the effects of two garlic-flavouring processes on quality parameters and the organosulphur compound profile were investigated. The results showed that the addition of fresh garlic increased acidity and peroxide values in all flavoured
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ecfa6cdb416d4bb682ce8e58d62947ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.