Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"Flavour release"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marion Emorine, Chantal Septier, Christophe Martin, Sylvie Cordelle, Etienne Sémon, Thierry Thomas-Danguin, Christian Salles
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 5, p 1300 (2021)
To counteract the negative effect of salt overconsumption on health, strategies have been developed to reduce the salt content in food products. Among them, two promising strategies based on odour-induced saltiness enhancement and the heterogeneous d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4131cbfdaff24f778747cc230ed705f1
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology 59 (2022) 11
Journal of Food Science and Technology, 59(11), 4530-4541
Journal of Food Science and Technology, 59(11), 4530-4541
Flavour release and emulsion stability depend on volatile organic compounds' environmental conditions, food microstructure, and physicochemical properties. The effect of pH (3.5 vs 7.0) and saliva addition on stability and flavour release from nano a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79238d1920ca6d708f0382d6ade92920
https://research.wur.nl/en/publications/flavor-release-and-stability-comparison-between-nano-and-conventi
https://research.wur.nl/en/publications/flavor-release-and-stability-comparison-between-nano-and-conventi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.