Zobrazeno 1 - 10
of 3 173
pro vyhledávání: '"Flavour release"'
Autor:
Fu, Yingjie1 (AUTHOR), Zhang, Yipeng2 (AUTHOR), Zeng, Shitong1 (AUTHOR), Luo, Liwen1 (AUTHOR), Xi, Hui1 (AUTHOR) xihui1316@126.com, Li, Peng1 (AUTHOR), Wang, Dingzhong1 (AUTHOR), Liao, Tougen2 (AUTHOR), Chen, Jiajia1 (AUTHOR), Sun, Shihao1 (AUTHOR) sunsh@ztri.com.cn, Xie, Jianping1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Jan2022, Vol. 37 Issue 1, p72-80. 9p.
Autor:
Premjit, Yashaswini, Pandhi, Shikha, Kumar, Arvind, Rai, Dinesh Chandra, Duary, Raj Kumar, Mahato, Dipendra Kumar
Publikováno v:
In Food Research International January 2022 151
Publikováno v:
In Food Research International February 2019 116:57-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Loubens, Clément, Magnin, Albert, Doyennette, Marion, Tréléa, Ioan Cristian, Souchon, Isabelle
Publikováno v:
Journal of Theoretical Biology 280 (2011) 180-8
After swallowing a liquid or a semi-liquid food product, a thin film responsible for the dynamic profile of aroma release coats the pharyngeal mucosa. The objective of the present article was to understand and quantify physical mechanisms explaining
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1307.1214
Autor:
Marion Emorine, Chantal Septier, Christophe Martin, Sylvie Cordelle, Etienne Sémon, Thierry Thomas-Danguin, Christian Salles
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 5, p 1300 (2021)
To counteract the negative effect of salt overconsumption on health, strategies have been developed to reduce the salt content in food products. Among them, two promising strategies based on odour-induced saltiness enhancement and the heterogeneous d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4131cbfdaff24f778747cc230ed705f1
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 2:408-416
Publikováno v:
In Journal of Theoretical Biology 7 January 2014 340:209-221
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.