Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Flavour enhancement"'
Autor:
Xin Hui Chin, Ryan Soh, Geraldine Chan, Pnelope Ng, Aaron Thong, Hosam Elhalis, Kanagasundaram Yoganathan, Yvonne Chow, Shao Quan Liu
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 10, Iss , Pp 100933- (2025)
A key factor influencing consumer acceptance of soybean products is the aroma and taste profile, which can be modulated through fermentation using unique microbial strains. This study aimed to identify and characterize novel microbial strains with th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdd16ff995f94b77ac988184e3b76704
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jónsdóttir, Rósa, Jensen, Sophie, Einarsdóttir, Brynja, Ólafsdóttir, Aðalheiður, Jónudóttir, Eva Margrét, Jónsdóttir, Lilja B.
Health authorities worldwide have recommended reducing salt in processed foods to reduce the risk of high blood pressure and consequently a higher risk of cardiovascular disease. Salt is primarily added for taste but plays an important role as a pres
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::495e83028559e645b478e14d06716291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.