Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Flavor nucleotide"'
Autor:
Yousung Jung, Soomin Oh, Sangrok Lee, Hee-Jeong Lee, Hyo-Jun Choo, Cheorun Jo, Ki-Chang Nam, Jun-Heon Lee, Aera Jang
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 104, Iss 1, Pp 104566- (2025)
We evaluated the quality, storage stability, and flavor-related compounds of breast meat from a novel Korean native chicken breed (Woorimatdag No. 2; WRMD2) and commercial broiler (CB) during seven days of aerobic cold storage. We found that pH and d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa352f677e9443a4b81e2d85899d4568
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 315-322 (2024)
In order to explore the changes in flavor nucleotide-related compounds in low-salt pickled potherb mustard during storage and transportation, a high-performance liquid chromatography (HPLC) method was established to analyze the changes in the content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28d92f79b0f44bce99da28d6689a0ffe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jung Y; Department of Applied Animal Science, College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Korea., Oh S; Department of Applied Animal Science, College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Korea., Lee S; Department of Applied Animal Science, College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Korea., Lee HJ; Department of Applied Animal Science, College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Korea., Choo HJ; Poultry Research Institute, National Institute of Animal Science, Pyeongchang 25342, Korea., Jo C; Department of Agricultural Biotechnology, Center for Food and Bioconvergence, and Research Institute of Agriculture and Life Science, Seoul National University, Seoul 08826, Korea., Nam KC; Department of Animal Science and Technology, Sunchon National University, Suncheon 57922, Korea., Lee JH; Division of Animal and Dairy Science, Chungnam National University, Daejeon 34134, Korea., Jang A; Department of Applied Animal Science, College of Animal Life Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 24341, Korea. Electronic address: ajang@kangwon.ac.kr.
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 2024 Nov 22; Vol. 104 (1), pp. 104566. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 22.