Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Flavor generation"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 405-412 (2024)
Freshwater fish products are popular among consumers for their high protein and low fat contents and favorable flavors and aromas. Substances that contribute to favorable flavors are generated through various complex biochemical reactions acting on s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd58b2aede4a4d48b5ecbecfd3519730
Autor:
Yuanyuan Pan, Ying Wang, Wenjun Hao, Sen Zhou, Chengbao Duan, Qiushi Li, Jinwang Wei, Gang Liu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 22, p 4140 (2023)
Active functional microbiota for producing volatile flavors is critical to Chinese baijiu fermentation. Microbial communities correlated with the volatile metabolites are generally explored using DNA-based sequencing and metabolic analysis. However,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a7308a86a4f41bf8ae89f6515c77004
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100220- (2022)
Agroscope Culture Collection was screened to identify bacterial strains effective in production of dairy flavor inducing lactones using grapeseed oil as a substrate. Lentilactobacillus parafarraginis FAM-1079, Lactococcus lactis subsp. lactis FAM-179
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4911129f50f3429a9339d42e835be4d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhuolin Yi, Yanling Jin, Yao Xiao, Lanchai Chen, Li Tan, Anping Du, Kaize He, Dayu Liu, Huibo Luo, Yang Fang, Hai Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Jiang-flavor (JF) daqu is a liquor starter used for production of JF baijiu, a well-known distilled liquor in China. Although a high temperature stage (70°C) is necessary for qualifying JF daqu, little is known regarding its active microbial communi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe60225c3ef0471b9a1b9fc3c6149065
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuhong Huang, Zhuolin Yi, Yanling Jin, Mengjun Huang, Kaize He, Dayu Liu, Huibo Luo, Dong Zhao, Hui He, Yang Fang, Hai Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Chinese liquor is one of the world's best-known distilled spirits and is the largest spirit category by sales. The unique and traditional solid-state fermentation technology used to produce Chinese liquor has been in continuous use for several thousa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3422fda6c469493e90bacd75e35bafef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.