Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Flavor enhancers"'
Autor:
Atteia Hebatallah Husseini, Gharib Amal F., Asker Mervat El-Sayed, Arafa Manar Hamed, Sakr Amr Tawfik
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 1111-34 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/503fe8640aa74acda22fd80e57c14b86
Autor:
Teeradate Kongpichitchoke, Dedin Finatsiyatull Rosida, Phattara-Orn Havanapan, Andre Yusuf Trisna Putra, Anugerah Dany Priyanto
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
Abstract Flavor enhancers are considered important in the food industry for their ability to add umami taste, which is recognized as the fifth basic taste. Although monosodium glutamate (MSG) is the most common umami provider, it contains a sodium mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89fff3d6ccdc44f9bb412a8ef35c22ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
İstanbul Kuzey Klinikleri, Vol 7, Iss 2, Pp 192-200 (2020)
The use of food additives in food production is inevitable in this modern world. Although only a safe amount of food additives is approved, their safety has always been questioned. To our knowledge, the effects of food additives on microbiota have no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65ba51a0d8614cce95262f54245e799a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amanda T.J.A. Douamba, Donatien Kabore, Abel Tankoano, Hagrétou Sawadogo-Lingani, Stéphanie C. W. Tiendrebeogo, Fatoumata Hama-Ba, Mamoudou H. Dicko, Adama Pare
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 15 No. 4 (2021); 1544-1562
Le glutamate industriel (glutamate monosodique) représente à l’heure actuelle l’un des exhausteurs de goût les plus produits et consommés dans le monde. Cependant face à la menace de cet additif de synthèse sur la santé des consommateurs,