Zobrazeno 1 - 10
of 180
pro vyhledávání: '"Flavor enhancer"'
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Terasi is an Indonesian traditional fermented shrimp paste commonly used as a condiment to enhance flavor in Indonesian cuisines. This product has distinctive sensory characteristics and is known by various names in Asian countries. The prim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a7e7a1927a049d881776ac61b4847f6
Publikováno v:
Caraka Tani: Journal of Sustainable Agriculture, Vol 38, Iss 2, Pp 215-228 (2023)
Tempeh made from Mallika black soybean (Glycine max (L.) Merr. var. Mallika) can be fermented for up to 4 days and can be further optimized by adding partially purified papain enzyme obtained from California variety papaya leaves (Carica papaya (L.)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4816c0528933443e81485ab4102ffef5
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 408-415 (2022)
Sodium chloride has the functional properties of enhancing food flavor, improving food texture, inhibiting the growth of spoilage bacteria, and extending the shelf life of food. However, excessive intake of salt could lead to the increased risk of hy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6598742d66f34f48939588584c00153e
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3745 (2023)
Edible mushroom has attracted increasing attention as a natural flavor enhancer. This research studied sensory flavor profiles and identified umami taste-related compounds in split gill mushroom extract (SGME) using descriptive analysis and chemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/320c57ab62034f0a966e51d31a563758
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 4, Pp 375-380 (2022)
L‑glutaminase (L‑glutamine amidohydrolase EC3.5.1.2) is the key enzyme in enhancing the taste and aroma of oriental fermented foods by increasing their glutamic acid content and as a result imparting a palatable taste. Beef burgers were prepared
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22790844efc24df3ba8a15357c342947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2191 (2022)
This study evaluated the effects of crust derived from dry-aged beef (Hanwoo cattle) on the quality of pork patties. Pork patty samples were prepared with different amounts of crust (0—control, 1, 2, and 3%). The protein, fat, and ash contents in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ef9441ed4db42daafd7cda6c74da605
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1507 (2022)
The determination of flavor compounds using headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) combined with gas chromatography–mass spectrometry (GC-MS) can be severely interfered with by complex food matrices in food systems, especially solid sample
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf69ade4f548489d9449cab223929148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.