Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Flavor chemistry"'
Autor:
Fabio Herrera-Rocha, Miguel Fernández-Niño, Jorge Duitama, Mónica P. Cala, María José Chica, Ludger A. Wessjohann, Mehdi D. Davari, Andrés Fernando González Barrios
Publikováno v:
Journal of Cheminformatics, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Flavor is the main factor driving consumers acceptance of food products. However, tracking the biochemistry of flavor is a formidable challenge due to the complexity of food composition. Current methodologies for linking individual molecules
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/618a486725f7423bafae4c61ed16bb14
Autor:
Lik Xian Lim, Cristina Medina-Plaza, Ignacio Arías-Perez, Yan Wen, Bishnu Neupane, Larry Lerno, Jean-Xavier Guinard, Anita Oberholster
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract This study is an investigation of the impact of volatile phenols (VPs) released from burning wood during wildfires on grape composition and the resulting wines. Baseline levels of VPs in grapes and sensory differences between smoke-impacted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15456deb2e354a78b518078bd6cab42c
Autor:
Zhao Chen, Zhixin Wang, Yanfeng Cao, Xinyuan Shi, Bing Xu, Xi Li, Jing Li, Yanling Zhang, Yanjiang Qiao
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101742- (2024)
Merging traditional Chinese medicine's (TCM) principles of medicine-food homology with modern flavor chemistry, this research unveils PungentDB (http://www.pungentdb.org.cn/home), a database documenting 205 unique pungent flavor compounds from 231 TC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f248706b64cb436dbbd4e166fbc7c2c6
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/527e36c1423f47f8a85ea5065a1bb8d4
Flavor Chemical Research on Different Bee Pollen Varieties Using Fast E-Nose and E-Tongue Technology
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1022 (2024)
Bee pollen, derived from various plant sources, is renowned for its nutritional and bioactive properties, aroma, and taste. This study examined the bee pollen with the highest yield in China obtained from four plant species, namely Brassica campestri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8faf7d9c171948abbcb837a470d888dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.