Zobrazeno 1 - 10
of 7 095
pro vyhledávání: '"Flavor and odor"'
Autor:
Chang, Lingle1 (AUTHOR), Niu, Xi2 (AUTHOR), Huang, Shihui1 (AUTHOR), Song, Derong3 (AUTHOR), Ran, Xueqin1 (AUTHOR) xqran@gzu.edu.cn, Wang, Jiafu2 (AUTHOR) jfwang@gzu.edu.cn
Publikováno v:
BMC Genomics. 10/18/2024, Vol. 25 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Mutton quality is closely related to genetic variants and gene expression alterations during growth and development, resulting in differences in nutritional values, flavor, and odor. Results We first evaluated and compared the com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbfaa6391fb24ea9beb94451ad322175
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Polymorphism and Association of the Novel KCTD2 Gene with Flavor and Odor in Indonesian Local Sheeps
Publikováno v:
Buletin Peternakan; Vol 47, No 1 (2023): BULETIN PETERNAKAN VOL. 47 (1) FEBRUARY 2023; 18-21
A candidate marker that influences the flavor and odor of Indonesian sheep that is the Potassium Channel Tetramerization Domain Containing 2 (KCTD2) gene. This study aims to examine the polymorphism and association between the KCTD2 gene and lamb fla
Publikováno v:
Nano-Innovations in Food Packaging ISBN: 9781003277422
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::db8599fc9ec71f6488872f249ef4d238
https://doi.org/10.1201/9781003277422-10
https://doi.org/10.1201/9781003277422-10