Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"Flavor Enhancers"'
Autor:
Atteia Hebatallah Husseini, Gharib Amal F., Asker Mervat El-Sayed, Arafa Manar Hamed, Sakr Amr Tawfik
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 1111-34 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/503fe8640aa74acda22fd80e57c14b86
Publikováno v:
İstanbul Kuzey Klinikleri, Vol 7, Iss 2, Pp 192-200 (2020)
The use of food additives in food production is inevitable in this modern world. Although only a safe amount of food additives is approved, their safety has always been questioned. To our knowledge, the effects of food additives on microbiota have no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65ba51a0d8614cce95262f54245e799a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amanda T.J.A. Douamba, Donatien Kabore, Abel Tankoano, Hagrétou Sawadogo-Lingani, Stéphanie C. W. Tiendrebeogo, Fatoumata Hama-Ba, Mamoudou H. Dicko, Adama Pare
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 15 No. 4 (2021); 1544-1562
Le glutamate industriel (glutamate monosodique) représente à l’heure actuelle l’un des exhausteurs de goût les plus produits et consommés dans le monde. Cependant face à la menace de cet additif de synthèse sur la santé des consommateurs,