Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Flavonoid profile"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keqin Chen, Jiahua Sun, Zhihao Li, Junxia Zhang, Ziyu Li, Li Chen, Wanping Li, Yulin Fang, Kekun Zhang
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 687 (2021)
Raisins are a popular and nutritious snack that is produced through the dehydration of postharvest grape berries under high temperature (HT). However, the response of the endogenous metabolism of white grape varieties to postharvest dehydration under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/880c32c576194cb19376e2ea22280906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yulin Fang, Li Chen, Keqin Chen, Jiahua Sun, Zhihao Li, Wanping Li, Junxia Zhang, Kekun Zhang, Ziyu Li
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 687, p 687 (2021)
Volume 10
Issue 3
Foods, Vol 10, Iss 687, p 687 (2021)
Volume 10
Issue 3
Raisins are a popular and nutritious snack that is produced through the dehydration of postharvest grape berries under high temperature (HT). However, the response of the endogenous metabolism of white grape varieties to postharvest dehydration under
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martinez-Lüscher, J.D. (Johann David), Aguirreolea, J. (Jone), Pascual-Elizalde, I. (Inmaculada)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
The aim of the thesis was to assess the effect of UV-B radiation on grapevine Vitis vinifera cv. Tempranillo leaf physiology and grape berry composition, framed within the climate change scenario. Grapevine fruit-bearing cuttings were exposed to thre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::95fa6399df205bc12adc1eeb7af88910
https://hdl.handle.net/10171/39469
https://hdl.handle.net/10171/39469
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.