Zobrazeno 1 - 10
of 1 246
pro vyhledávání: '"Flavanol"'
Autor:
Isaac Amoah, Jia Jiet Lim, Emmanuel Ofori Osei, Michael Arthur, Jesse Charles Cobbinah, Phyllis Tawiah
Publikováno v:
Dietetics, Vol 2, Iss 3, Pp 215-236 (2023)
Cocoa beverage and dark chocolate are important dietary sources of polyphenol and have been hypothesised to improve the lipid profile. This systematic review and meta-analysis aimed to investigate the effect of cocoa beverage and dark chocolate intak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4361c659626c46fa954e4d70f9a08547
Autor:
Gloria Bonassi, Vera Lavelli
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 615 (2024)
Ultrasound (US)-assisted soaking combined with fortification with red grape skin (GS) phenolics was applied on two Phaseolus varieties, namely White Kidney Bean (WKB) and Cranberry Bean (CB), before heat treatment. The aims were to investigate: (a) t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab70316ef821428489f00db7b9d11616
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 38, Iss 1, Pp 67-81 (2023)
Ethyl-linked anthocyanin-flavanol pigments are one of the most important condensation products formed during the red winemaking and ageing period. They have great contribution to the color characteristics and stability of aged red wines. In this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa285a5afa324668ab52d5112237587b
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology, Vol 60, Iss 1, Pp 1762-1770 (2022)
Context (-)-Epicatechin (EPI) is a crucial substance involved in the protective effects of flavanol-rich foods. Previous studies have indicated EPI has a cardioprotective effect, but the molecular mechanisms in inhibition of cardiac fibrosis are uncl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6a35646bfb14e85b43806bd9f13925c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emily S. Krueger, Laura E. Griffin, Joseph L. Beales, Trevor S. Lloyd, Nathan J. Brown, Weston S. Elison, Colin D. Kay, Andrew P. Neilson, Jeffery S. Tessem
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 7, p 801 (2023)
Dietary flavanols are known for disease preventative properties but are often poorly absorbed. Gut microbiome flavanol metabolites are more bioavailable and may exert protective activities. Using metabolite mixtures extracted from the urine of rats s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/481b63ebb9024b8cb45525249a7394d7
Autor:
Corinna Urmann, Lara Bieler, Michael Hackl, Olivia Chia-Leeson, Sebastien Couillard-Despres, Herbert Riepl
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4023 (2023)
Flavonoids and chalcones are known for their manifold biological activities, of which many affect the central nervous system. Pyranochalcones were recently shown to have a great neurogenic potential, which is partly due to a specific structural motif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04f098454f9843ca9d4232d9d7debfb9