Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Flabelliferin"'
Publikováno v:
Malaysian Journal of Fundamental and Applied Sciences. 15:313-318
The mesocarp of Borassus flabellifer has been proven to be a good potential as a food ingredient; however, the presence of bitterness in it is a deterrent to its acceptable application. Therefore, this study was aimed to determine the effectiveness o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perumal Thivya, Manoharan Durgadevi
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100285- (2023)
Palmyrah young shoot is rich in starch and fiber and provides good glycemic control. Unfortunately, the consumption rate is limited by the presence of bitter and toxic compounds. Reported literatures reveal that thermal treatment especially dry heat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d36ab8c65c7c465f893a63ddb666c765
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology; August 2020, Vol. 102 Issue: 3 p937-938, 2p
Publikováno v:
Journal of the National Science Foundation of Sri Lanka. 35:133
Abastract: The ethanolic extractives of palmyrah (Borassus flabellifer L.) flour were toxic to the dengue mosquito {Aedes albopictus and Aedes aegypti) larvae with LD50 value of 60 mg/L to 76 mg/L depending on larval molting stage. A single compound
Publikováno v:
Journal of the National Science Foundation of Sri Lanka. 37:269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thivya, Perumal1 (AUTHOR), Durgadevi, Manoharan1 (AUTHOR) durga@iifpt.edu.in, Rawson, Ashish2 (AUTHOR), Vadakkepulppara Ramachandran Nair, Sinija1 (AUTHOR), Rangarajan, Jaganmohan3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Mar2020, Vol. 43 Issue 3, p1-13. 13p.
Autor:
Heidi R. Bokesch, Ranjala Ratnayake, Curtis J. Henrich, John A. Beutler, Thushara Diyabalanage, James B. McMahon, Kirk R. Gustafson, Tanya T. Ransom
Publikováno v:
Journal of Natural Products. 75:1490-1494
Two new sesterterpenoids named flabelliferins A (1) and B (2) were isolated from the lipophilic extract of the sponge Cateriospongia flabellifera, collected in the South Pacific near Vanuatu. The structure and absolute configuration of these two comp